top of page

Coaching voor particulieren

narrow-road-in-green-grassy-field-surrounded-by-green-trees-with-the-bright-sun-in-the-bac

Roxane Ister

Contact_Plan de travail 1.png

Mijn ondersteuning verschilt in functie van je doelstelling, je verwachtingen en behoeften. In het begin van het coachingtraject bepalen we samen deze doelstelling. Naast het luisteren en het stellen van vragen, maak ik tijdens de coachingsessies gebruik van specifieke oefeningen om het zoeken naar oplossingen te vergemakkelijken.  Samen bepalen we de lengte en frequentie van de sessies.

Transitie coaching en loopbaanontwikkeling


Ik help je om jouw situatie vanuit een andere invalshoek te bekijken, jouw bewustzijn op te wekken om vervolgens nieuwe opties te zien. Dit kan nodig zijn in periodes van verandering, wanneer je opnieuw betekenis wenst of hoeft te vinden in wat je doet.


Mijn coaching is er ook op gericht om je te helpen jezelf gealigneerd te voelen met de ruimte dat jouw werk inneemt in jouw leven. Hier komen vaak je waarden, overtuigingen en motivaties aan bod. Een dergelijke ondersteuning kan nuttig zijn bij het voorkomen van bepaalde  werkgerelateerde trauma's.


Professionele ontwikkelingscoaching

Als coach kan ik je ook begeleiden als je continu dezelfde moeilijkheden in je werk tegenkomt. Thematieken die hier vaak aan bod komen zijn bijvoorbeeld "mijn communicatie leren aanpassen, "mijn stress beter beheersen", "Vlottere relaties opbouwen", "neen durven zeggen", enz.


Coaching voor professionele re-integratie

Ik moedig je aan om terug te veren in je leven na een moeilijke professionele ervaring (intimidatie, burn-out, enz.), zodat je  jouw carriere een nieuwe impuls kan geven wanneer je ervoor klaar staat.

Competenties erkennen en verkennen

De sessies kunnen ook gericht zijn op het definiëren van je vaardigheden en sterktes. Samen brengen we je persoonlijke troeven onder woorden en identificeren we loopbaanmogelijkheden die je in staat stellen om je talenten uit te spelen.


Ondersteuning bij het zoeken naar een job

Ik ondersteun je bij het zoeken naar de juiste job, zodat je iets vindt dat past bij je wensen, vaardigheden en ambities. Als je selectie verder gevorderd is, kan ik je helpen om je voor te bereiden op  sollicitatie- of promotiegesprekken.

Waar en hoe?

Kom ter plaatse
conversation.png

Ik verwelkom je graag in mijn kabinet gelegen Pierre Devislaan 18 in 1160 Oudergem.

Connecteer je
businessman.png

Online coachingsessies zijn zeker ook mogelijk als je dat verkiest. 

view-from-behind-of-young-woman-with-her-dog-standing-at-crossing-of-trails-in-beautiful-g
bottom of page