top of page

Testimonials

"Roxane is een efficiënte en zeer professionele coach die op een intelligente en gestructureerde manier werkt, rekening houdend met het doel dat we samen hebben gesteld. Het is niet alleen coaching aan de oppervlakte en haar opleiding stelt haar in staat om tot de kern van het probleem door te dringen en op een gepersonaliseerde manier met de coachee te werken. Ik heb aan haar deur geklopt om mijn professionele carrière op orde te krijgen en het heeft me echt heel erg geholpen. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen. Ze is ook zachtaardig en zorgzaam."

"De ondersteuning die ik van Roxane kreeg, was precies de impuls die ik nodig had. Vanaf de eerste sessie had Roxane veel aandacht voor mijn behoeften en hielp ze me om ze duidelijker te zien, om mijn doelen te bereiken en om vertrouwen te krijgen in mijn capaciteiten. Ik waardeerde het echt dat ze concrete hulpmiddelen en 'huiswerk' aanbood en ik vond haar aanpak echt super effeciënt! Bedankt voor alles Roxane!

"Roxane was in staat om vanaf het begin een kader van vertrouwen en welkom te creëren, waardoor ik me gemakkelijk kon openstellen. Roxane organiseert de sessies rond aandachtig en zorgzaam luisteren. Ik waardeer Roxane's eerlijkheid en transparantie, omdat ze de oefeningen aanpast aan haar kennis en het probleem dat opgelost moet worden. Ik zou Roxane's aanpak ten zeerste aanbevelen aan iedereen die hulp zoekt bij het overwinnen van professionele en persoonlijke uitdagingen."

"De coachingsessies met Roxane stelden me in staat om mijn behoeften te definiëren, ze te vertalen naar doelstellingen en ze te bereiken in een geruststellende en zorgzame omgeving.  De gebruikte instrumenten en methoden waren allemaal erg interessant. Ik heb veel geleerd over mezelf en over de middelen die ik moet gebruiken om vooruit te komen. Ik kwam goed uitgerust uit mijn sessies voor de rest van mijn avonturen".
 

bottom of page